Topp 10 Twilight - titok

 

1. Taylor Lautner gyűlölte hosszú parókáját.

A vérfarkasok legizmosabbika ailg várta, hogy végre levehesse hosszú műhaját, amelyet az Újhold forgatásán viselt. Hogy miért? Azért, mert iszonyatosan viszketett tőle a fejbőre. " A hosszú hajam folyton a számban landolt, amikor megpróbáltam mondani a  szövegemet. És nem volt túl jó íze!" - árulta el Taylor.

2. Ashley Greene nem Alice akart lenni

Tudtátok, hogy Ashley egyáltalán nem Alice szerepére pályázott? Az első könyv elolvasása után szinte beleszeretett Bella karakterébe, és szerette volna megkaparintani a lehetőséget, hogy eljátsza. Később már azért is meg kellett küzdenie, hogy az Újholdban újra ő alakíthassa Alice-t. Durva!

3. Robert Pattinson hosszú hajjal szerepelt volna

Ha minden a producerek elképzelése szerint alakul, akkor Edward majdnem hátközépig erő lobonccal vámpírkodott volna. Mások szerint csak vállig érő hajat kellett volna beválalnia. Rob viszont tartotta magát összeborzolt frizurájához, ami végül a védjegyévé vált. Milyen jó, hogy így alakult!

4. Kellan Lutz majdnem Edward lett

Őt szerették volna meggyerni először Edward szerepére! Megkapta a forgatókönyvet, elolvsata, és amikor felhívták időpont-egyeztetésre, úgy döntött, hogy nem vállalja, mivel Ed szerepe túlságosan összetett ás debresszív volt számára. Aztán felajánlották neki Emmett szerepét. A többit már tudjuk..

5. Catherine Hardwicke árulkodott: Rob és Kristen tényleg szerelmesek voltak

A két főszereplő már az Alkonyat forgatásán is szerette egymást! Sőt már a castingon egymásra kattantak. Catherine még poénkodott is Robbal: " Mondtam neki, hogy ne is gondoljon rá, mivel Kristen még nem volt 18 éves. Még akát börtönbe is kerülhetett volna!" - viccelődött a rendezőnő.

6. Peter Facinelli a legnagyobb rajongó imádó!

A dr. Carlisle Cullent alakító színész hivatalosan is a legaranyosabb Twilight - szereplő! Ő ugyanis képtelen elutasítani egy autogramot vagy egy közös fótót kérő rajongót, sőt azt is elárulta, hogy mindenkit ímád, aki őt és a filmeket is szereti. Ilyen egy igazi jófej színész!

7. Rob éheztette magát a félmeztelen jelenetek miatt

Amikor kiderült, hogy az Újholdban félmeztelenül kell szerepelnie, Pattinson úr egy kicsiz kényelmetlenül érezte magát. Hogy eltünjenek róla a fölös kilók, képes volt éheztetni magát! "Egy hétig nem ettem semmit! Ez maga volt a pokol!" - mondta Rob.

8. A gyors forgatások titka: a vámpírok nem öregednek!

Aki kíváncsi lenne arra, miért jönnek évenként egymás után a következő Twilight - filmek, annak elárolom a választ: a vámpírok ugyanis nem öregednek, a színészen viszont annál gyorsabban. Ezért állnak a színészek szinte folyamatosan a Twilight - filmek díszletei között - amíg le nem frog az utolsó jelenet.

9. Kellant kicsinálta a hírnév!

Lutz úrnek totálisan elege van abból, hogy már nem tud az utcára kilépni úgy, hogy ne vennék körbe rajongók, újságírók, vagy paparazzók. Teljesen kiborult attól, hogy már egy focimeccsre sem tud elmenni. Persze imádja a rajongóit - csak egy kis mozgásteret kér tőlük.

10. Kristen Stewart fél a vámpíroktól

A Bellát játszó Kristen nem valószínű, hogy az életben is beleszeretne egy vámpírba, mivel írtózik tőlük. Olyannyira, hogy házának szinte minden szobájában lóg egy fokhagymafűzér, mert az a legenda szerint nem engedi bejönni a vérszívókat. na akkor hogy is van ez, Edward?

Oldalmenü
Szavazás
Ki legyen október sztárvendége???
Nikki Read
Demi Lovato
Jackson Rathbone
Ashley Greene
Kesha
Diavetítő
Naptár