Robert interjúk

 

 

Interjú, Robert Pattinson-nal:

 

Az Alkonyat igazi szupersztárrá tett. Számítottál ekkora hisztériára, ami azóta körül vesz?

Robert: Nem. Őrület, hogy az emberek ennyire képesek lelkesedni egy vámpírért. Itt Los Angelesben már alig merek kimenni az utcára. Persze, ha még jobban elfajulnak a dolgok bármikor visszamehetek Londonba.

A Tűz Serlege című Harry Potter-filmben is szerepeltél. Danielnek, Emmának és Rupertnek akkor már sok rajongója és még több kötelessége volt. Ez nem ijesztett meg egy kicsit?

Robert: Vámpírt játszom, és a vámpírok rosszak, nem jók. Nem pozitív figurát alakítok. Minden interjúban elmondom, hogy ez csak egy szerep, aminek nem sok köze van hozzám. És ez így is marad. Olyan vagyok, amilyen azelőtt voltam.

Nem aggódtál a rajongói kritikák miatt, amikor megtudtad, hogy te fogod játszani Edward szerepét?

Robert: Egy kicsit izgultam az elején, de nagyon vártam is. Zac Efron egyébként szintén nagyon jó vámpír lenne szerintem!

És ki győzőtt meg, hogy elvállald a szerepet?

Robert: Senki,tényleg! Kristen nagyon szimpatikus volt, ezért kedvem támadt elmenni a válogatóra.De akkor még nem gondoltam, hogy sikerülhet. Aztám amikor már ott álltam a stúdióban, és belekóstoltam az atmoszférába, nagyon jól éreztem magam. Abban a pillanatban tudtam, hogy meg akarom kapni a szerepet. Hosszú idő óta ez volt az első, amihez igazán kedvet éreztem.

A történet fontos mozzanata, hogy Edward csinos és elbűvölő. Most pedig te vagy az, akiről azt mondják, milyen csinos és elbűvülő. Nem mókás a dolog?

Robert: Dehogynem! Tavaly, amikor még alig ismert valaki,sokat kellet küzdenem, hogy felkeltsem egy lány érdeklődését. Most, amikor velem vannak tele a lapok alig tudok elmenekülni a sok felkínálkozás elől. Azt hiszem mindenki kapni szeretne belőlem egy kicsit.

Te vagy, aki a film végén énekel?

Robert: Igen, az az én hangom. Most is van egy dalom, amit az egyik barátom írt nekem, de még nem tudom, hogy elhangzik-e majd a következő filmben.

Játszol valamilyen hangszeren?

Robert: Igen, zongorázom. Az alkonytban van két jelenetem: az egyik egy étteremben, a másik a film végén. A színészkedés előtt eredetileg azt terveztem, hogy Franciaországba megyek, és beállok  bárzongoristának.

Énekesként is megpróbálsz karriert csinálni, vagy változatlanul a színészetre összpontosítasz?

Robert: Most az utóbbi az első. Úgy képzelem, hogy a következő öt évben sokat fogok dolgozni, remek szerepeket kapok, és még nyaralni sem lesz időm. Ha valóban így alakul butaság lenne kihagyni ezeket a lehetőségeket.

Most Los Angelesben laksz?

Robert: Nem igazán. van egy bútorozott lakásom, aminek a bérlését minden hónapban megújítom, de bármikor, amikor kdevem tartja összecsomagolhatok és visszamehetek Angliába. Még nem tudom, hogy mit hoz  a jövő!

Milyen ember vagy valójában?

Robert: Igazi magának való típus, aki nehezen nyílik meg idegen emberek előtt. Időre van szükségem, hogy képes legyek kimutatni az érzelmeimet.

Magának való? Nehezen teremtesz kapcsolatokat?

Robert: Kevés ember van, akire rááldozom az időmet. Utálok telefonálni, és nem szeretem olyanokra ráerőltetni magam, akik nem igazán akarják velem tölteni az idejüket.

Kicsit különcnek tűnsz!

Robert: Igen, valóban az vagyok. Van egy ősrégi autóm, amit minden hónapban le akarok cserélni. Már annyira vacak, hogy egyszer szét fog esni alattam, többször is veszélyben volt miatta az életem. De ki akarom használni azt a 2000 fontot, amennyibe került, ezért hajtom ameddig bírja.

Hiányzik a szülővárosod, London?

Robert: Igen! Ami megőrjít,, hogy itt Los Angelesben sehová sem lehet gyalog menni, mindenképpen autóba kell ülni. De a legjobban a kutyám hiányzik.  A múltkor Rómába utaztunk és közben Londont is érintettük. Majdnem könnyek szöktek a szemembe.

Szerinted mi a különbség a Harry Potter és az Alkonyat rajongói között?

Robert: Szerintem az, hogy a Harry Potter-rajongók ugyanannyira szeretik magát a történetet, mint a szereplőket, és nem kezelik őket sexszimbólumként. Az Alkonyattal más a helyzet. Nemrég találkoztam egy 14 éves lánnyal, aki megkérdezte, hogy megharaphatja-e a legintimebb testrészem.

Gyakran kapsz ilyen ellenállhatatlan ajánlatokat?

Robert: Nem ellenállhatatlanok ezek. A történet eléggé az erotika és a szexualitás körül forog. azt gondolom, hogy amikor egy tini felfedezi a saját nemiségét, könnyebb neki, egy nem létező figurával, például Edwarddal elképzelni magát, mint megnyílni az ismerős fiúk előtt.

Előfordult már veled a valóságban, hogy nem a megfelelő lányba lettél szerelmes?

Robert: Nem mondhatom, hogy valóban rossza választás volt. Szerintem egyszerűen csak nem illetünk össze.

És milyennek képzeled az igazit?

Robert: Nehéz kérdés. Szeretem az őrült lányokat, akik titokzatosak és van egy rejtett, sötét oldaluk...

 

 Cikk Robertról

 

Múlt: Úgy szól a fáma,hogy épesapja bíztatására kezdett színdarabokban játszani,mert úgy gondolta,így jóval több esélye lesz a csajoknál. A Barnes Theatre Company-nál tett kirándulása azonban sokkal komolyabbra fordult a tervezettnél:nemcsak mint modelt fedezték fel,de színészi tehetségére is felfigyeltek. A Harry Potter és a Tűz Serlegében látott alakítása után a The Times is úgy írt róla,mint Nagy Britannia jövendőbeli nagy csillagáról, a következő Jude Law-ról.

Jelen: A nagy kiugrás lehetőségét Stephanie Meyer regényének moziváltozatától kapta. A viszonylag alacsony költségvetésűnek induló mozi egyik főszerepét alakíthatta: a vámpírt,aki az ösztönei és az érzelmei között örlődik.

Jővő: Ő formálta meg legendás festőművészt,Salvador Dalít a Little Ashes-ben,és természetesen szóba sem jöhetett,hogy másnak adják Edward Cullen karakterét a következő két Twilight epizódban!(Hát még jó,hogy nem! - a szerk.) Közben a "nehezebb" műfajt sem hagyagolja:tervei szerint jövőre újra színházi darabban fog feltűnni,és csak igényes filmekben,kihívást jelentő szerepeket szeretne válallni. Úgy tűnik, ő megengedheti magának,hogy válogasson,(De jóóó neki! - a szerk.)

Randi-státusz: Folyton összehozzák őt egy-egy filmbeli partnerével,de eddig még nem jelentette be,hogy lehorgonyzott vola valaki mellett!Persze lehet, hogy ez is csak a hűvös imidsz része...(Hát reméljük nem! - a szerk.)

 

Kristen és Robert eljegyezték egymást?

 

 

 

 

Szeretlek is meg nem is

Milyen szépen is zutat Robert Pattinson és Kristen Stewart szerelme a vásznakon! A vívódó fiatal lány és a vámpír kapcsolatának mindenki egy emberenként szurkol, sőt sokanaz életben is egy párként szeretnék látni az utóbbi idők egyik legszerethetőbb kettősét. Lehet, hogy ők tudtak valamit, bennfentesek ugyanis arról árulkodtak, hogy Steawrt kisasszony és Pattinson úr az életben is egymásba gabalyodtak. Ezt persze ők mindig is bőszen tagadták, mostanában azonban mintha már nem is lenne nagyon kedvük ellenezni, és olyan dolgokat művelnek, amelyek áttán az ismerőseik is csak tátott szájjal bámulnak. Nemrég egy Kings Of Leon-koncerten látták őket együtt összebújva, és egyáltanán nem úgy néztek ki, mint akik bújkálnának a nyilvánosság elől. Ez viszont még semmi: a legsúlyosabb még csak ez után következett!

Férj és feleség

Az Újholdat forgató stábnak elkezdett gyanús lenni, hogy az egyépként "csak barátok" miért töltenek annyi éjszakát együtt Rob szállodai szobájában. Ez önmagában még semiit sem jelent, gondolták embereink, az azonban már mindenkinek feltünk, hogy nem sokkal később elkezték egymást házasokként emlegetni." Ha Kristen Robot keresi, mindig azt kérdezi, hogy látta-e valaki a férjét. Ha pedig Robert érdéklődik a lány felől, akkor úgy kérdezi, hogy merre van az ő kedves felesége. Úgy viselkednek, mint két szerelmes tini! - árulkodott a stáb egyik tagja. Arról viszont már valaki más pletykálkodott, hogy mik történnek a forgatási napok végén. Egy szállodai alkalmazott is kitálalt, hogy rob és Kristen nem csak a filmekben kerültek nagggggyon közel egymáshoz! "Oké, lehet, hogy már a forgatási szünetekben is kerülgetik egymást, de az igazi romantikázás csak akkor kezdődík, amikor elindulnak Rob szobájába. Amikor lemegy a nap, biztosan itt kötnek ki, és reggelig elő sem kerülnek!" - mondta pletykás kedvű bennfentesünk.

Míg a Lautner el nem választ

Egyesek szerint Rob és Kristen már el is jegyezték egymást: a lánykérésre állítólag a vancouveri forgatás egyik szünetében került sor! Nem valami romantikus, de a szerelmesek eddig sem a nagy romantikázsról voltak híresek. Kristen persze azonnal igent mondott. Bizonyos források még azt is tudni vélik, hpgy már az esküvőn is túlestek. A nagy kérdés csak az, hogy meddig titkolják még a kapcsolatukat. Figyelem belső embereink még ezt is tudják! " A producerek azt tanácsolták nekik, hogy még néhány hónapig kezeljék hétpecsétes titokként az információt, mert nem tenne jót az Újholdnak: senki sem hinné el, hogy Kristen és Taylor szertik egymást a vásznon!" - nyilatkozta az egyik stábtag. Van viszont egy kis gáz ezzel a titkolózással. Neve is van: úgy hívják, hogy Robert Pattinson. A pasi annyira szerelmes, hogy egyszerűen képtelen titokban tartani azt, hogy boldog Kristen oldalán, aki szintén egy hatalmas rózsaszín felhőben élgedéli napjait. " Annyira szerelmesek, hogy egymás kezét is képtelenek elengedni. Megőrülnek egymásért, képesek lennének felmászni egy ház tetőre, és onnan kiáltani világgá azt, hogy mennyire boldogok. Robert viszont nagyon akaratos, bár tudja, hogy mit mondtak nekik a producerek, mégis folyamatosan elenáll nekik. Mindig azt mondja Kristennek, hogy ne törődjenek a tiltással, induljanak neki a valcouveri utcának kézen fogva, mint egy igazi pár. És amilyen makacs, meg is fogja tenni, minden tiltakozás ellenére!" - pletykálkodott egy közeli ismerőseük. Ha ez mind igaz, akkor talán már nem is olyan sokára a producereknek sem lesz ellenérem hogy a páros a világ előtt is bevallja szerelmét! Mi szurlolunk nekik! ( Hát nem tudom, hogy ebből mi igaz, én ezt nem tartom valószínűnek! Szeretném, ha leírnátok a véleményeteket a VK-ba! - a szerk.)

 

Oldalmenü
Szavazás
Ki legyen október sztárvendége???
Nikki Read
Demi Lovato
Jackson Rathbone
Ashley Greene
Kesha
Diavetítő
Naptár