Farkasok

 

 

A farkasokat játszó minden színész kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy csörgedezzen némi igazi indián vér az ereikben és hogy bírják a kellemetlen hideg és esős időjárást félmeztelenül rohangálva az erdőben, mivel a vérfarkasok gyakran tesznek így.

 

Chaske Spenser / Sam Uley

 Sam Uley a farkasfalka alfahímje és fontos szerepet játszik az Újhold elejétől kezdve. Ő a legidősebb és legtapasztaltabb a fiatal farkasok közül és ő az, aki először tudja meg, mit jelent igazán beleszeretni egy nőbe. A gimi alatt ő volt Leah Clearwater pasija, később Emily vőlegénye.

Sam szerepében Chaske Spebsert láthatjátok majd! A New York-i színésznek már bőven van tapasztalata: 2005-ben, néhány epizódszerep után, egy tévésorozatban, az Into The West-ben domborított, előtte pedig színházi darabokban bízonyított. Az indián felmenőkkel rendelkező srácot még biztosan láthatjátok az elkövetkezendő években is!

 

Alex Meraz / Paul

 

16 éves Paul a harmadik farkasember, a falka legforrófejűbb tagja. A New Moon-ban egyszer majdnem megöli Bellát, Jacob állítja meg.

A mexikói ősökkel büszkélkedő Alex Meraz-t 2005-ben már láthattátok Az új világ című filmben is Collin Farrell ellen harcolni. A csajokat sajnos el kell szomorítanom: Alex házas. és egy 14 hónapos kislány, Somak boldig apukája.

 

Kiowa Gordon / Embry Call

   Embry, Jacob legjobb barátja, a negyedik fiú, aki a La Push-beli rezervátum fiatal indiánjai közül farkasemberré válik. Habár átalakulása némi zavart okoz a közösségben, mivel anyja nem odavalósi, apja nyilvánvalóan egy köztiszteletben álló indián, aki félrelépett. 

 Hogy honnan ismerhetitek Kiowát? Sehonnan! Ez uyganis az első alkalom, hogy kamerák elé áll. Kezdésnek azért, valljuk be, nem rossz! A srác  Peach Springs lakott eddig, az 1400 fős Hualapai törzs tagjaként, az arizóniai hegyekben. az indiánok kemény rockerként tartják számon, úgyhogy könnyen elképzelhető, hogy nem áll meg a színészetnél, és később a zenecsatornákon látjuk viszont!

 

Bronson Pelletier / Jared

Jared a második, aki farkassá változik, Sam Uley után. Különösebb szerepe nincs a könyvben, de a filmben talán nagyobb szerepet kap, hiszen Leah Clearwater kiesik, a híresztelésekkel ellentétben nem hogy Vanessa Hudgens nem fogja játszani, hanem senki sem, a forgatókönyvíró ugyanis nem vette bele ezt a figurát a filmbe.

Bronson Pelletier-nek eddig csak kisebb tévés szerepek jutottak, most viszont megmutathatja, hogy a mozivásznon is megállja a helyét. Ránézésre mondhatom, hogy ez tutira így is lesz!

 

Jacob Black / Taylor Lautner

Oldalmenü
Szavazás
Ki legyen október sztárvendége???
Nikki Read
Demi Lovato
Jackson Rathbone
Ashley Greene
Kesha
Diavetítő
Naptár