Friss hírek

 

Halihóóóó!
Új dizit tettem fel az oldalra, most volt időm bíbelődni vele! Amúgy a hétvége folyamán óriási változások lesznek az oldin, úgyhogy megéri, majd felnézni! :)
                                                                         Evelin, 2010. november 3.

 

Helóka!
Úgy döntöttem, hogy csinálok egy új menüpontot "A hónap szárvendége" címmel! Itt minden hónapban tudtok szavazni a kedvenceitekre!
                                                                        Evelin, 2010.október 16.

Üdvözlet!
Tettem fel nektek új fejliket, most kivételensen volt egy kis időm bogarászni velük!
                                                                Evelin, 2010. augusztus 28.

 

Helóka! Tettem fel az oldira néhány interjút! Továbbá bővítettem a képtárat jóféle képet tömgelegével!
                                                            Evelin, 2010. augusztus 19.

Sziasztok!
Hoztam nektek egy csomó érdekességet a vérfarkasokról és tettem fel indián legendákat is az oldira!
                                                                   Evelin, 2010. augusztus 10.

Halihóóóó!
Elnézést kérek mindenkitől, hogy ennyire elhanyagoltam az oldal szerkesztését! De egyszerűen a suli mellatt nem maradt elég időm rá! Továbbá azt is be kell vallanom nektek, hogy csináltam egy másik oldit is, ami a Bad Boyz-zal foglalkozik! Na akkor most megpróbálom bepótolni, amit elmulasztottam! Csináltam egy új dizit az oldira! A hétvégén pedig frissek tömkelege várható! Azt tervezem hogy teszek fel egy csomó új menüpontot tele érdekfeszítő hírekkel, mert van bőven a tarsolyomban!
                                                                        Evelin, 2010. augusztus 4.

 

Sziasztok!

Tettem fel nektek egy új menüpontot "Twilight top 10" címmel! Érdemes elolvasni, mert nagyon sok érdekes dolgot tudhattok meg a menüből! Továbbá hoztam még nektek 2 érdekfeszítő hírt! Íme:

Twilight - Alkonyat

Kulisszatitkok - Nagykalauz a filmhez

A könyv bemutatja, miként varázsolta vászonra Catherine Hardwicke díjnyertes rendezőnő és csapata Meyer lélekzetelállító világát. A szerző, Mark Cotta Vaz eddig be nem mutatott fényképek exkluzív interjúk és személyes beszámolók segítségével kalauzol a színfalak mögé. Megismerkedhetsz a rendező, a producerek és a díszlettervezők munkájával, így szinte te is részese leszel az alkotás folyamatának! A könyvből sok egyéb kulisszatitok mellett az is kiderül, hogyan született meg a Cullen család címere, miként forgatták a film legdrágább jeleneteit, sőt még az is, hogy miért szikrázik a napsugaraktól a  vámpírok bőre! Ne hagyd ki! (Már megjelent New Moon-os változatban is! - a szerk.)

 

Már kész az Eclipse is!!!

A színészek több hónapra a kanadai Vancouverbe költöztek, hogy a környéken található helyszíneken vegyék fel a jeleneteket. " Csodálatos helyen voltunk, bár a megszokottnál kissé hűvösebb volt! Úgy éltünk, mint egy kis család: nemcsak a munka kötött össze minket, de jó barátok is lettünk, és sokszor együtt mentünk szórakozni is!" - mesélte Kellan Lutz, aki Ashley Geene-nel együtt érkezett haza, Los Angelesbe, majd elárulta: valószínű, hoyg néhány apró finomítani való még hátra van, de ezeket már egy Hollywoodi stúdión oldják meg. A stábra persze továbbra is rengeteg meló vár, hiszen a főszereplők világkörüli útra indultak, és résztvetek a nagyobb városokban szervezett díszbemutatókon és interjúkat adva népszerűsítettek a mozit!

                                                                                                      Evelin, 2009. dec. 13.

 

Helóka!

Hoztam nektek egy vadi új Taylor Lautner fotósorozatot! Az alkonyat sztárja a Rolling Stone magazinnak pózolt. Taylor a Los Angelesi óceánparton produkálta magát a fotós kamerája előtt: volr, hogy egy amerikaifoci-labdával futkározott, menő motorral robogott, de a legnagyobb számnak a hátraszaltója bizonyult! "Totál jó arc volt, egyáltalán nem kellett magyaráznom,mit csináljon, tudta magától is! A legtöbb pózt és mozdulatot, ő találta ki, nekem csak annyi volt a dolgom, hogy exponáljak!" - kommentálta a műveletet a fótós. A fotósorozatot megtaláljátok a képek menüpontban!De adok egy kis ízelítőt! Íme néhány kép:

                                                                          Evelin, 2009.nov.29

Oldalmenü
Szavazás
Ki legyen október sztárvendége???
Nikki Read
Demi Lovato
Jackson Rathbone
Ashley Greene
Kesha
Diavetítő
Naptár