Taylor interjúk

 

 

 

 

Taylor elmesélte, hogy miért tűnik el Rob az Alkonyat második részéből."Edward bizonyos okok miatt el fogja hagyni Bellát a film elején. A lány egyedül marad, és nagy magányában barátkozni kezd Jacobbal, azaz velem. Én fogom kisegíteni őt mély depressziójából" - árulta el a srác.

Bella ezek után igazi lúzer alkat? Először beleszeret egy vámpírba, majd egy farkasember lesz a legjobb barátja. De talán több is kialakul majd Jacob és Bella között? "Egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és azt azért elárulhatom, hogy én is szerelmes vagyok Bellába..." - pletykálkodott Taylor.

A srác - aki nem mellesleg Robert után a csajok második számú kedvence - nem volt hajlandó többet elárulni. Azt azonban elmesélte : egyáltalán nem volt biztos, hogy ő alakítja majd Jacob Black-et. Amikor a fejesek elkezdtek agyalni az Alkonyat 2-n a 17 éves Taylor nem igazán került szóba. De milyen lenne  egy Alkonyat-mozi a két legkedveltebb szereplő nélkül? Annyira durva, hogy az ember szívesebben nézne helyette órákig Fekete Pákó Videoklippeket!(ez így van!-a szerk.)

Taylor azonban meggyőzte a megfelelő embereket. " Jacobnak fel kell nőnie, így nekem is nőnöm kellett. Ennek érdekében pár hónap alatt 15 kilónyi izmot pakoltam magamra"(hmmm nem semmi - a szerk.) - momdta a világ legizmosabb vérfarkasa. A srác megfeszített egy - két izmot a vezetőség előtt, és azonnal megkapta a szerepet. Igen, másodszor is!

A döntésnek leginkább Kristen Stewart örült, aki egyenesen imádja Taylort, és - állítása szerint - ha a srác nem lenne benne a moziban, Kristen is kiszállt volna. Hmmmm....na az milyen durva lenne? Akkor már mégiscsak inkább azok a Pákó-klippek nem?(hát azért nem - a szerk.)

 

 

 

Pattinsont kitúrja Taylor

Viták, beszólások, veszekedések - durva, hogy mi játszódik le az új Alkonyat-film forgatásának kulisszái mögött! Taylor Lautner és Robert Pattinson csúnyán összerúgta a port a főszerepért - és nem utolsó sorban Kristen Stewart kegyeiért - vívott harcban. Az már korábban is biztos volt, hogy Rob kevesebb jelenetet kap a New Moonban, de a szépfiú Taylor úgy benyalizta magát a rendezőnél, Chris Weitznél, hogy jócskán kibővítik a szerepét! (ez valószínűtlen.-a szerk.)Rob majd szétrobbant a dühtől, két forgatási napot ki is hagyott emiatt. Nem csoda: a jóképű Taylor jobban beindítja a lányok fantáziáját!

 

Cikk Taylor-ról:

Múlt: 2001-ban kezdett színészkedni, bár többször is feltűnt a tévé képernyőjén, az Alkonyat előtt mindössze egy jelentős szerepe volt:ő játszhatta a Cápasrác és a Lávalány kalandjainak egyik főhősét! Taylor kitűnő karatés:hat éves korában kezdte, és mire tizenháram lett, megszerezte a feketeövet. Tizenkét évesen ő nyerte a formagyakorlatok junior világbajnokságát.

Jelen: Küzdeni tudásból jelesre vizsgázott a közelmúltban: az Alkonyat producerei állítólag azon gondolkodtak, hogy a testalkata miatt lecserélik őt és egy másik színésszel helyettesítik őt a második epizódban.(Szerencsére ez nem történt meg!!! - a szerk.). Erre Taylor kőkemény edzésbe és diétába kezdett. az eredmény hamar meg is látszott rajta, közel 15 kilónyi izomtömeget nyúrt magára!(Jól tette! - a szerk.).A magánélete sajnos nem alakult ennyire fényesen: a középiskolai vizsgáin meghúzták, ezért magántanulóként folytatja tanulmányait. Persze kit érdekel mindez, ha már a jövője is viztosítottnak tűnik...

Jövő: Mig az Alkonyatban csak egy mellékszereplőnek tűnt, addig az Újholdban övé a pálya, sőt már az Eclipse-re is leszerződtették! Minden jel arra mutat, hogy személyéban új szupersztár van születőben, aki képes lesz elhalványítani a mindössze az első részben nagyot villantó Robert Pattinson fényét!

Randi-státusz: Bocs lányok,úgy tudom, most éppen Sara Hicks-szel van együtt!

 

Taylor, Kristen és Robert interjú

Az újhold bemutatói alapján a második rész egy picit pörgősebbnek tűnik, mint az első. Akciófilmet forgatattok?

Taylor: Lesz benne pörgés az tuti! Pláne mivel most sokkal több farkas tűnik majd fel a moziban! kétszer annyi akciójelenet lesz az Alkonyathoz képest.

Robert: Taylornak igaza van, az Újhold nem egy unalmas folyatatás, inkább egy olyan akciófilmnek mondanám, amiben az érzelmeknek és a karakterek fejlődésének kiemelt szerepük van.

Kristen: A szerepünk szerint sokkal érettebbek lettünk. Bellát pedig nagyon megviseli az, hogy elveszíti Edwardot, de talál valami olyat Jacobban, amire eddig nem is gondolt.( Na erre kiváncsi leszek! - a szerk.)

Végül kit választ majd Bella?

Kristen: Azt most nem árulhatom el. Annyit viszont mondhatok, hogy forgattam már Edwarddal és Jacobbal is egy-egy szívszaggató szakítós részt!(Nekem van egy tippem! - a szerk.)

Oké, Kristen, akkor áruld el, hogy ki csókol jobban? Taylor vagy Robert?

Kristen: Nehéz kérdés, és már csak azért sem tudom megmondani, mert az érintettek pont itt ülbek mellettem!:) Úgyhogy csak annyit árulhatok el, hogy mindkettőjüknek megvan a maga technikája! ( Hát ettől most nem lettünk okosabbak! - a szerk.)

Srácok, ti hogyan élitek meg, hogy a rajongótáborotok két részre szakadt, és megalapították a TEAM EDWARDOT és a TEAM JACOBOT?

Taylor: Én speciel nagyon örültem neki! Ők igazából mindannyiunkat szeretnek, szóval nem kell komolyan venni az ellenségeskedést.

Robert: Ja, őrültek, de mi is szeretjük őket! :)

Melyik volt a legdurvább esetetek velük?

Taylor: Egyszer odajött hozzám egy 40 év körüli nő, szó nélkül lehúzta a nadrágját, majd kivillant a Team Jacob felíratú bugyija. Azt akarta, hogy a fehérneműjére adjak autogramot, de azért erre nem voltam hajlandó.(Ejha, hát ez nem semmi! - a szerk.)

Robert: Nekem nincsenek ennyire őrült Tean Edward-rajongóim. Mondjuk múltkor volt egy érdekes eset: Comic Con-on el kellett szaladnom  a mosdóba,de kifelé jövet hrom földönkívülinek öltözött lány elállta az utamat. Igedes lettem, mire a csajok levették az álarcukat és közölték, hogy csak autogramot szeretnének. Akkor már jót röhögtem az egészen, és magadtam nekik amire vágytak.(Ó, hát ez az utólsó mondat egy kicsit kétértelmű volt!:) - a szerk.)

Mit szólsz ahhoz, hogy az újholdban Taylornak jóval több szerep jutott, mint neked?

Robert: Szerintem Taylor nagyszerű színész, nem vagyok féltékeny rá! Egyépként lehet, hogy most kevesebbet leszek a vásznon, de nagyon fontos szerep az egyém, szóval nélkülözhetetlen vagyok most is. De ezuttal tényleg Taylor lesz a Főnök!

Áruljátok el, milyen volt a mostani forgatás! Könnyebben, vagy nehezebben ment, mint múltkor?

Kristen: Az első rész óta sokkal jobban megismertük egymáat. Jó barátok lettünk, összehangolódtunk, már összeszokottabban játszottunk a kamerák előtt.

Robert: Nem csoda, mert a forgatások után is folyamatosan együtt lógtunk.

Kristen: Ja, és a forgatási szünetekben is együtt baromkodunk. Én moat például azzal szórakoztam, hogy szőszőszemeket dobáltam Taylornak, akinek szájjal kellett elkapnia őket! Jó poén volt! ( Hát azt elhiszem!:)  - a szerk.)

Taylor: Na ja, ha veletek vagyok, akkor mindegy egyes nap törtnik valami... de ez nekem így teljesen rendben van!(Jajj de megnéznék egyszer egy ilyen forgatási szünetet!:) - a szerk.)

Robert, a te helyzeted mennyiben változott az első film óta? Akkor sokan ellened fordultak, hiszen a könyv rajongói nem akartak elfogadni téged Edwardként!

Robert: Azóta mindenki imád. de hogy őszinte legyek, néha sokkal jobban szeretném, ha még mindig utálnának. Néha nagyon sok nekem ez az egész. Ha látom a rajongók tomegét valahol, és engem ünnepelnek, mindig arra gondolok, hogy valami jobbat is adhattam volna nekik. Viszont más szempontból ez hajt előre, ez késztet arra, hogy mindig a legtöbbet hozzam ki magamból.

 

 

 

 

 

 

Oldalmenü
Szavazás
Ki legyen október sztárvendége???
Nikki Read
Demi Lovato
Jackson Rathbone
Ashley Greene
Kesha
Diavetítő
Naptár